Десь поруч

Десь поруч, я знаю,
Чого ж я чекаю?
Шляхів забагато,
Світ – це не кімната.

Вже осінь навколо,
Стискаю в долонях
Уламки від мрії,
Що вже не зігріє.

Життя немов вічність,
Забуті обличчя
Зітруться із часом…
Десь поруч ми разом.

Усе як в тумані,
Одне лиш бажання:
Тебе обійняти,
Та світ на заваді.

Десь поруч прозоро
У сутінках зорі
Освітлять все небо,
Цю вічність до тебе.


Рецензии