Осiнь

Песня, которая родилась из моего стихотворения http://stihi.ru/2004/02/22-660 и общей радости четверых талантливых людей :)

П-в 1:
Осінь
Залишила мені дощі
Залишила крізь сльози сміх
Залишила мені…
Осінь
У безкрилій моїй душі
Безпорадній моїй душі
Жовте листя вкриває сніг

1й куплет:
Захмарене небо
          сірим фарбує мрії ,
Тримає в безодні 
          болю, жалю, самоти…
Заблукав!
          У імлі загубив надію
Відшукати себе
          До себе самого дійти!

П-в 2:
Осінь
Ти залишила мені дощі
Ти залишила п’янку журбу
Ти залишила мені…
Осінь
І у безкрилій моїй душі
У безпорадній моїй душі
Жовте листя летить в траву

2й куплет:
У зливу байдужу
         марно жадати раю.
На стиглі долоні
         спадає краплинами дощ.
Захолов!
         Непомітно дістався краю,
Хоч, збиваючи ноги,
         не стояв, а завзято йшов!

П-в 3:
Осінь
Ти залишила мені дощі
Ти залишила самотні сни
Ти залишила мене...

3й куплет:
Пронизливий вітер
         лютує, що рве волосся,
Штовхає додолу,
         до прірви, до краю, за край!..
Зупинись!
         

         Бо навколо палає осінь!
Та, що серце тобі відкрила!
         Віддала тобі свої крила!
                Ти крилатий тепер!
                Злітай!

П-в 4:
Осінь
Я залишаю тобі дощі
Я залишаю тобі, дивись!
Я залишаю тобі…
Осінь
І у щасливій моїй душі
У крилатій моїй душі
Листя вітром здіймає ввись!


Рецензии
Красиво, а озвучка будет?

Ирина Дзятко   28.10.2009 16:44     Заявить о нарушении
Спасибо! Сейчас как раз работаем над записью. И еще мало-мало над вторым куплетом :):):) Еще раз спасибо на интересе! Это первый опыт! :)

Йенн   29.10.2009 10:42   Заявить о нарушении