Сад Бах

Сад і Бах

Відчутно, як холод продирається крізь щільні опіки,
синього Сонця,
ти роздягнута,
в очікуванні своєї черги,
за черговою порцією насолод.

Де Сад наснився при скрутній ситуації жнив,
одноокий де Сад,
дитсадок,
сад Божественних пісень,
під синім Сонцем,
ти роздягнута,
в черзі.

Повішені щурі у свій однозначний рік,
на вікнах класичних екіпажів,
клавесин,
свинцева токата Баха.


Рецензии