Я люблю тебе сильно-сильно

             ****
«Я люблю тебе сильно-сильно.» -
Щоразу згадуєш мені.
«Немов той край й рідну землю,
Де народився восени.»



«Я люблю тебе, як те сонце,
Як рай небесний і земний.» -
Постійно чую я від тебе
Ти будеш завжди тільки мій.



Не хочу тебе ображать,
Бодай одне повинен знать.
Любити будеш рідну мати,
Мене повинен лиш кохати.


Рецензии