Колись
Там обiзвали: Ти -москаль!
У рештi решт на те не злився...
Дивився я у синю даль -
Румуни, венгри та поляки
А ще цигани без краiн...
У роздумах вбив гарно цвяхи -
Тим "украiнцям" понапхав ху...
:))))))))
Свидетельство о публикации №109102606085