Половини

Наполовину я все ще та,
А половину зітруть літа.
Наполовину я вся твоя,
А половина мене – не я.

За об'єктивом залишу тінь:
Застиглий кадр, життя без змін.
А по ций бік лише метушня.
Я там красива, а тут – звиняй.


Рецензии