З мого улюбленого фiльму
Не пам’ятаю ані кадра.
Можливо, лиш твої обійми,
Та ще хмільного пива кварту,
Тоненький відзвук ноутбука,
Сусідів кроки за стіною
І твого серця мірний стукіт
(Яке це щастя – ти зі мною).
А за вікном проносить вітер
Часи, роки, літа і зими.
В сусідній спальні наші діти –
Це теж з улюбленого фільму.
Свидетельство о публикации №109102500823
Михаил Зимогляд 16.04.2012 05:25 Заявить о нарушении