Гвалт 18. 07. 07
ПРИВІТ, ПРИВІТ,
Ти надно суперечливий,
В тому і полягають всі твої вади,
І ось ти вийшов і граєш,
Соло,
Ти надто дивний,
Стережись,
Як на твої прийдешні тіла лягали голі жінки,
І не соромно писати про таке,
А що поробиш,
Все тече і тече,
Що тече ніхто так і не з`ясував,
Натомість в нас є непогана уява (додумай як знаєш),
І звідки беруться всі ті голоси, що підштовхують на крайнощі?
ПРИВІТ, ПРИВІТ, ПРИВІТ,
ПРИВІТ, ПРИВІТ,
Весь сенс і вся суть (мабуть сутність й існування) полягають,
в метафізично-шизофренічних калатаннях того серця, про яке
згадують старійшини Святої Гори Афон та колеги з сучасного поверха.
І ось я знов перед вами,
Гравець ваших душ і вашої шкідливої долі (Фортуни),
Це так небезпечно,
Це надає радість,
Волієте знати більше?
Послухайте як б`ється і метушиться мій дух,
Прагнучи до спокою,
Вам всього замало,
Голих жінок,
Дегустуєте зі спеціальних бокалів,
Молоді і не дуже тіла,
На бездоганно сервированих столах,
Всі залишки, всі непотрібні речові докази змиваєте в клозет,
ПРИВІТ, ПРИВІТ, ПРИВІТ,
ПРИВІТ, ПРИВІТ,
Концерт триватиме довго,
Поки є сили,
І допоки вештатимуться дорогами золотисті іграшки,
Розмова йтиме кволо не поспішаючи,
І замизгані, обідрані Ангели гратимуть на арфах свій сольний виступ,
Повністю звільнений,
Повністю відділений,
Пропагуючи метафізично-шизофренічний Ґвалт.
Свидетельство о публикации №109102506805
С теплом, Амурка
Амура Наивная 26.10.2009 07:19 Заявить о нарушении
Вадим Мирошниченко 27.10.2009 14:25 Заявить о нарушении