Натер ты ножку, милый, ты плачешь и устал?
Fall asleep, pretty one, warm on my shoulder:
I must tramp on through the winter night dreary,
While the snow falls on me colder and colder.
You are my one, and I have not another;
Sleep soft, my darling, my trouble and treasure;
Sleep warm and soft in the arms of your mother,
Dreaming of pretty things, dreaming of pleasure.
Christina Rossetti
Натер ты ножку, милый, ты плачешь и устал?
Иди ко мне на ручки, мой ангел, и поспи:
Угрюмой зимней ночью идем мы к тем местам,
Куда холодным снегом засыпаны пути.
Мой сыночка, кровинка, забудь про боль и страх,
Спи крепко, мое счастье, сокровище мое.
Тебе тепло, уютно на маминых руках,
И снится тебе радость и теплое жилье.
Свидетельство о публикации №109102408034