One more...

Don’t stop me barman
I want drink some more
I can’t forget my lonely friend
Don’t stop me nevermore

My lonely friend was just like you
So young, so funny, best
But in his life were many tears
And started way to death…

Don’t stop me barman
I want see some death
I want forget and sleep
One more…forget…and sleep…


Рецензии