Дир шигIраби
Дун гьаб шигIрудул ахикь
Алча ц1ехолев гьечIо.
Гьуинаб рагIи батун
БетIулев вуго нужей.
Балагьуге дир гъалатI
Гъудуз гIанкIил тIинчI гIадин,
Бичас авараг гурев
ВижичIин гъалатI гьечIев.
Дида гIайиб гьабуге
Гьазулъ гъалатI батани,
БетIергьанас Расуллъун
Ракьалда гьавичIо дун.
Дир шигIраби кIалъала
Дир халкъалъул рахъалъа.
Халкъалъ кьураб къуваталъ
Рижун ратула каранлъ.
ЦIар бокьун хъвалеб гуро,
Хъвалебщинаб жо дица.
РакIалъ тIабигI гьавидал
Дун кочIой асирлъула.
Азар дие кIваричIо
Азар гьерсалги рицун,
Рагьун кIалгун, кIал цIураб
ЦIекIаб рецц дий гьабулев.
Цо вахъаниги гIела
ГIалам дуниялалда,
Дир кучIдуздасан цо мухъ
РекIелъе бортарав чи.
Свидетельство о публикации №109102407363
Для меня,мне интересно.
жду.
Удачи!
Кистаман Селимова 06.11.2009 22:30 Заявить о нарушении
Сеймур Ханаев 06.11.2009 23:48 Заявить о нарушении