Привiт, натхнення!

Так багато дивних слів-у пустку несвідомого,
Знаю:він чогось  хотів для народу нового.
Мріяв,що настане день повної свободи,
Що дослухаються всі голосу природи.

Що навчаться жити так,як в останній раз,
Що не буде більше воїн та страшних образ.
Що зуміють відродити втрачене давно.
І повернуть знову барви сірому кіно.

Будував суспільство вічне й гармонійне,
Де усяке починання втілитись повинне
В світлу пісню про самого себе,
Голос неба,звернений до тебе.

Іти вперед травою степовою,співаючи про здійснення бажань,
І сильною,надійною рукою підтримати у скруті без вагань.

Так хочеться пізнати щось таємне,
Наблизитись до Всесвіту на крок.
Осмислити життя своє буремне.
Дізнатись,де в трави листок.


Рецензии
Надо же... Нашла у тебя стихотворение, где я ещё не побывала... Странно... Что ж... Исправляю ситуацию... :)
Такие простые, жизненные желания, Танюша... Дай Бог их все осуществить!!! :)

Елена Буторина-Палагута   30.04.2010 19:36     Заявить о нарушении
Большое спасибо, Леночка! Вы всегда так внимательны к моему творчеству:)
Нужно бы как-то встретиться, есть что обсудить, Вы знаете :)

Таня Танюк   04.05.2010 13:01   Заявить о нарушении