стакан молока -

З медом,без меда.. по вірі,
Влитий в біле.
Скоро стане все біле в сніжинках.
Серце все в залізі,без віри,в крижинках.
Бігти від неї,бігти,у сні..
Самі занаєте як бігти,у ві сні.
Стакан другий ,стакан третій,
Вбитий вечір,вбитий третій.
Романтизм?! - Дебілізм!
Ось зараз дощ піде і моя крейда нанівець..
10-ий ріплей в плейері,вже 33-тя даремна пісня
Не допоможе тобі,не допоможе мені.
ХD.Дощ...
З медом,без меда,
З грозою,чи без,
Співати,мовчати,
Звонити,чи так,
Просто поруч,чи бути.
Складно складаєтсья бути.

26 вересня 2009 о 15:50


Рецензии