Село

Село – це літо, осінь та зима,
Й не обійтися без весни.
А скільки красоти та тепла,
Й звичайної людської доброти.
Дорога йде усе вперед,
Навколо все росте трава,
Як гарно пахне очерет,
Красиво світиться зоря.
Село – це хата, кухня та забор,
Повітка, дві корови та теля,
Цікавий цей пташиний розговор
Та чимале біле курча.
          
            Июль 2008 г.


Рецензии