Осень

Осінь, осінь це краса,
У селі так чудеса.
Осінню дерева в ряд
Всі прибрані стоять.
Дерева листя поскидали.
Навалом листя, хоч пірнай.
Ми вчора листя позбирали
Та віднесли палити в гай.
Хоч і сумно мені трохи,
Що листя палять навкруги.
Та дуне вітер, впадуть листя -
І знову їх греби й греби.


           Октябрь 2008 г.


Рецензии