Дахаты

Дахаты дахаты дахаты
стаў непатрэбным,
стаў вінаватым…

зламалі бясконцыя войны
ваююць са мною чэрці
а мне ўсё адно спакойна
калі нават проста ўмерці
Чэрці - паўсюль, навокал
насупраць мяне і збоку
прасочваюцца праз вокны
лезуць па вадасьцёку…
навошта сьлізгаць па сьнезе
змагаючыся з аблогай:
як хораша Дома крэзіць
пра дзетак сваіх ды Бога…
2009.


Рецензии