Ми маленькi сiрi мишi

Ми маленькі сірі миші,
Посилилися на криші,
З ганку носимо зерно,
Взимку ми його з’їмо.

Дві великі чаплі-тьоті
Посилились на болоті,
Заганяють жаби в сітки,
Підуть в гості до сусідки.


Рецензии