Леди в огне - Lady in red

MP3 под музыку:

ОБ ЭТИХ СТИХАХ: "Женщина в красном" http://www.proza.ru/2015/12/13/174


Леди в огне

Я в жизни не видал такой
Как ты прекрасна сейчас
Ты ослепила этот бал
Мм Мм Мм Мм ...

Все кавалеры непременно хотят
С тобой танцевать
И испытать свой маленький шанс
На большой роман

Я никогда не видел такого платья
И фейерверков, отражением
В твоих глазах -
Я был так слеп ! ...

Припев:

О, леди в огне, танцует со мной ...
Щека к щеке.
И никого
Только я и ты
… так бы всегда!
Но мне трудно понять
Непостижимость твою
Мне не забыть
Как ты прекрасна сейчас …

Я в жизни не видал такой
Как ты великолепна сейчас
Ты ослепила этот бал
Ты была так чудна

И все тихо потянулись к тебе
Глазея удивленной толпой
Вдруг ты обернулась ко мне с улыбкой
И унесла мое дыхание с собой

И я прежде никогда не думал
О такой всепоглощающей любви
Как мне понять...


Припев:

О, леди в огне, танцует со мной
Щека к щеке.
И никого
Только я и ты
И так бы всегда
Но мне трудно понять
Непостижимость твою
Мне не забыть
Как ты прекрасна сейчас


Припев: +

Мне не забыть
Как ты прекрасна сейчас
О леди в огне
О леди в огне
О леди в огне
Я люблю тебя...
(это мой второй вариант перевода Lady in red)

Chris De Burg
Lady in red
B Gm F
B
I've never seen you looking so lovely
 Dm/G
as you did tonight.
D7 Gm
I've never seen you shine so bright.
F Eь Gь+
Mm Mm Mm Mm.
B
I've never seen so many men ask
Dm/G (DAG)
you if you wanted to dance.
D7 Gm
They're looking for a little romance,
F Eь Gь+
given half a chance.
GmCm
And I have never seen that dress you're wearing
Cm6
or the highlights in your hair
Gm
that catch your eyes.
F
I have been blind.
B Eь Gm
The lady in red, is dancing with me,
F Gm
cheek to cheek.
CmCm6
There's nobody here.
F7 Bm
It's just you and me,
B7
It's where I want to be.
Eь Gь+
But I hardly know.
Gm
This beauty by my side.
C7 Cm
I'll never forget
F7 B
the way you look tonight.
B
I've never seen you looking so gorgeous
Dm/G (DAG)
as you did tonight,
F7 Gm
I've never seen you shine so bright.
F Eь
You were amazing.
B
I've never seen so many people
Dm/G
want to be there by your side.
D7 Gm
And when you turned to me and smiled.

It took my breath away.
GmCm
And I've never had such feeling,
Cm6 Gm
such a feeling of complete and utter love.
F
As I do tonight.
B Eь Gm
The lady in red, is dancing with me,
F Gm
cheek to cheek.
CmCm6
There's nobody here.
F7 Bm
It's just you and me,
B7
It's where I want to be.
Eь Gь+
But I hardly know.
Gm
This beauty by my side.
C7 Cm
I'll never forget
F7 B
the way you look tonight.
I never will forget.
The way you look tonight.
Lady in red.
Lady in red.
Lady in red.
The lady in red.
(Spoken):I love you.


Рецензии