нкогн то

Жити і піклуватися
Про реінкарнацію світу,
Кохатися і кохатися,
Тому що потрібні діти.
Вкласти у руки містику,
Повірити у долю,
Яка контролює статистику,
Обмежену труною.
Дивитися захоплено
Напрочуд абсурдні фільми,
Заплакати інкогніто,
Поглядаючи на мобільний.

Жити і намагатися
Безкалорійне вживати,
Інакше не будеш кохатися,
А будеш самотнім спати.
Вкласти у руки ноутбук,
Скалічити душу стінами,
Купатися у мільйонах рук,
Пишатися машинами.
Дивитися на комп’ютері,
Кіно про чарівне кохання.
Балкони і вікна заплутані,
Для когось світанок в останнє.

Існуємо і піклуємось
Про реінкарнацію світу.
Ми пройдемо і зруйнуємось,
А душі поглинуть діти.




Рецензии