Держава фем н стичних принцип в

П’ятдесят грамів бехеровки
Плюс сік з яблука –
Щільно залити думки
Під бій каблука.

Нарешті підписали пакт
Про мою автономію,
Відчую свободи смак,
Прослухаю Глорію.

Важко писати мовою,
Якою не думаєш,
Але легко писати мовою,
Яку любиш!

Бехеровка смакує корицею.
Дивлюся у асі статуси.
Впишу у свою традицію
Підвищувати градуси.

Автономія у складі... кохання,
Досягатиму незалежності.
Я – держава, і не остання,
По принципам чесності.

Звільнена, нафарбована,
Мій мобільний чекає дзвінків,
І вірші у стилі новому
Мелорінгів замість гудків.

Бехеровка зі смаком яблука –
Ми святкуємо свободу!
Я тепер самостійна дама
Феміністичного роду!


Рецензии