Прошка

Нищо не искам!
С песен повивам душата.
Злобният писък
люти закани подмята.

Нищо не искам!
В люлката слънце люлея.
Вятър разплисква
черни магии под нея.

Нищо не искам!
С обич ви гледам в очите.
Ваш си е рискът.
Може и да победите.

Ала тогава
аз ще съм пътник към рая.
И ви прощавам!
Пътя към прошката зная.


Рецензии