Дракула

Він стократ залякував,
Він стократ губив.
Холеричний дракула
Мої сльози пив.
Романтичний дракула
Ніжно смакував
Хриплими подяками
Програних октав.
Хриплими подяками
Чарівних жінок,
Котрі вже однаково
Сіли на гачок.
Котрі вже однаково
Вмерли б за нього
Битими собаками,
На розбите скло.
Битими собаками,
Битими в серця,
Холеричний дракула
Продає місця.
Продає за дорого
Клаптики душі,
З посмішками ворога
Тліють глядачі.
Романтичний дракула
У капкан вміймав
Поглядами, знаками
Сльози смакував.
І стократ залякував,
І стократ губив,
Найніжніший дракула
Моє серце з’їв.


Рецензии