Як

Як жити без кохння?
Як жити в сподівані?
На чудо не земне?
Як жити без бажання?
Як жить без звертання?
До тебе чи до мене
Любити важко, знаю
Та все одно кохаю.
З тобою зустрічала ранок,
З тобою проводжала вечір.
Всі наші літні дні,
З тобою наче уві сні.
Тепер ми нарізно з тобою
Неначе радість з журою.


Рецензии