xxi ст

в голові тимчасове лахміття
(і до купи ніхто не збере),
під напругою тисячоліття
все частіше стає комусь зле.
все частіше в іконах – купюри,
у серцях – дзеленчання монет
якнайменше архітектури,
якнайменше цнотливих потреб.

19.10.2оо9р.


Рецензии
дуже влучно сказано)

Стецька Ни   04.01.2012 02:47     Заявить о нарушении