Украiно моя золота!

Україно, моя Україно,
Україно моя золота,
ти для мене як рідна дитина
у найперші весняні літа.
           Приспів:
      Степ мій широкий
           і тисячі доріг
      кличуть до себе
           в високий оберіг.
      Тут землю шанує
           козацький мій рід,
      його я у серці зберіг.
Буду вірно тебе колисати,
Україно - дитино моя,
біля рідної, вільної хати -
розквітай, мов ранкова зоря.
            Пр.
Над тобою завжди чорні смуги
затіняють світ сонця ясний.
Матір Божа, в годину розпуки
Україну перстом осіни.
            Пр.
Виростай же скоріше, дитино -
Україно моя золота,
бо народ твій як та сиротина
і без тебе марнує літа.
            Пр.


Рецензии
Очень понравилась песня!)

С теплом, Наташа.

Цебренко Наталья   04.11.2010 03:44     Заявить о нарушении
Очень рад, что Вам понравилось.
Юрий Ош

Юрий Ош   13.12.2013 16:54   Заявить о нарушении