Я занурю вуста у твое кучеряве волосся...

 
Я занурю вуста у твоє кучеряве волосся,
І до смерті уп’юся чаклунських любисткових вин -
Засміється  Зоря  гомінким   стоголоссям ,
І моргне побратим  -  сивочубий полин..

Де твій погляд блукав
  там вже спіють черешні медові,
Де ступала нога -споришеві лягли килими,
Де в духмяних лугах
       перем’яті корони зіркові
Цілувалися ми... цілувалися ми...
 


Рецензии
красиво и необычно. Успехов.

Желтая Река   19.10.2009 06:07     Заявить о нарушении