***

Здійнявши очі в гору, під стріхою хатини
Сьогодні воєдино злилися в мить серця
Хай щастя у родині дарують миті долі
Та лиш любов довічну, та щастя небуття...

Ви стисніть у долонях та відпустіть у небо
Два птаха, що на крилах з любов’ю пронесуть
Безмежну мить кохання та тихий вічний спогад, -
Ту мить, де воєдино злилися ці серця...


Рецензии