***

У вечерi так-так,
I пiснi гурту Тартак.
Нова схема i малюнки,
Новiтнi розрахунки.
Зелений колiр цих очей-
Не доспаних ночей.
Кохання надоiiло,
За щось живе заiiло.
Набридла ця розмова-
Занадто кольорова.
Життя,яке так просто,
Завершуе цей простiр.
Колись кричала людям,
А зараз чуе крики.
Когось напевно любить,
Та любить дуже тихо.....


Рецензии