ПiСня
Що тиша стае все гучнiше.
А,коли ти мовчиш-
Вiдчуваю,щось мене кличе....
Знову жарко зимою,
I надто холодно лiтом..
Я буду глухо-нiмою,
Не буду бiльше говорити.
Не буду чути про тебе,
Не буду бачити очi,
Для мене день стане темним,
Побачу я бiлi ночi....
Ти так швидко iдеш,
Коли я на одному мiстi..
Без мене не пропадеш,
Менi залишиш тiльки пiсню....
Пiсня!
Пiд яку я не можу танцювати,
Не можу спiвати,
Не можу й дихати....
Пiсня!
Внiй все нагадуе про тебе..
Нагадуе про небо,
В якому все так,як треба.....
Звичайна,дешева пiсня,
Едине,що маю вiд тебе...
Звичайно солодке-не кисле,
Звичайно нiчого не треба...
Я бiльше не бачу тебе в онлайнi,
Твое фото на моему монiторi..
Я бiльше нiякого не маю бажання,
I буду щаслива я не скоро...
Мене вбивае твоя непотрiбнiсть,
Мене вбивае кохання до тебе,
Мене нервуе твоя безнадiйнiсть,
Я проявляю ненавiсть до себе......
Я твою пiсню включаю без дозволу,
Пiд нею плачу гiркими сльозами..
Себе рятую вiршами та прозами,
Тебе малюю своiiми словами........
Пiсня!
Пiд яку я не можу танцювати,
Не можу спiвати,
Не можу й дихати....
Пiсня!
Внiй все нагадуе про тебе..
Нагадуе про небо,
В якому все так,як треба.....
Свидетельство о публикации №109101708066