mapa

Mapa
Kiedy bedziesz samotna i smutna
Spojrz na mape Europy – tam jestem...
Bede gdzies pod Paryzem czy Brestem
Kiedy bedziesz samotna i smutna...
Moje serce gorace wsrod tlumow
Zatrzyma sie gdy zlota jesien
Kiedy bede samotny i smutny
Ogladac mape Europy – gdzie jestes!..

Карта
Як будзеш самотнай ды сумнай
Глянь на карту Эўропы – там ёсьць я!
Буду нейдзе ў Парыжы, Бярэсьці
Як будзеш самотнай ды сумнай...
Маё гарачае сэрца між тлуму
Спыне рух свой калісьці ўвосень
Калі буду самотны ды сумны
Глядзець карту Эўропы – дзе ты ёсьць!..

Карта
Когда будешь грустна, одинока
Глянь на карту Европы – я есть там!
В Париже мне быть иль под Брестом
Когда будешь грустна, одинока...
Мое сердце среди суматохи
Остановится с золотом листьев
Когда буду, грустя, одиноко
Смотреть карту Европы, где ты есть!..

La carte
Lorsque tu seras seule et triste
Regarde sur la carte de l’Europe – je suis la!
Je serai a Paris ou peut-etre a Breste
Lorsque tu seras seule et triste…
Mon coeur, plonge en vanite
S’arretera en automne doree comme croix
Quand je serai triste solitaire
Observer la carte de l’Europe – la, c’est toi!..


Рецензии