в рш укра нською мовою

***
Не світить зірка у серцях,
Не мріє світ,
Не хоче жити…
Вмирає сонце у руках,
В моїх словах
Гуляє вітер

Мовчи.. Я хочу зрозуміть,
Що правда,
А що лиш уявне…
І найчесніша щастя мить
Буває в горі
Тихо тане

Мене нечуть в своїх руках
Моїх мелодій
Тихі думи…
В своїх непізнаних думках
Я поглинаю
Море суму

Скажіть, молю… прибережіть
Те таїнство…
Мого кохання
Але… буває, що ножі
Розріжуть плоть його
Востаннє

Без щастя топиться земля,
Та ж що, не створю щастя я…


Рецензии