Новий день
Нiчого...Бувае!
А ти знаеш-
Життя iнакшого немае...
А тобi,що?...Сигарету?
Або з друзями кричатимеш "Будьмо"
Розiб"еш дiвчинi серце,
Яке плаче пiд пишною грудью...
Вечiр знову схожий на ранок.
Холодильник пустий,
Чорний хлiб на снiданок....
Розриваеш зубами пакет молока,
Вириваеш сторiнки "старого колобка"
Малюнки,розмальовки,
Крейда на стiнi-
Така ж дурна обстановка,
Як у дитячому снi...
Дивно....Правда?
Ти безнадiйна потвора..
В очах маленький кораблик,
Води все бiльше, вiн тоне...
Зеленi очi-чорнiють..
У твоiiх нутрощах темно,
Ти сам втрачаеш надiю,
Себе вбиваеш...напевно!
Чому?Навiщо?Для кого?
Скажи,кому воно треба?
Ти називаесшся Богом
I спритно лiзеш на небо.
Слухай!Ти напевно цим хворiеш?
На кого пахаеш?Вiд когоо ти млiеш?
Не розумiю......
Загоiiлась рана...Розквасили морду?
Ти тiльки не парся,
Це зараз так модно.....
ТI порванi джiнси,
I рвана сорочка,
Як пiсня про панка,
Як панковi строчки...
Життя позичаеш,
Когось в дупу цiлуеш.....
А,коли вже втрачаеш-
Сумуеш,цiнуеш....
Не даремно живеш,
Бо впринаймнi для себе.
Та когось забери,
За собою...На небо...
Мусить бути людина,
Яка зiгрiе твое серце
I ти вiдчуеш,як сильно
Воно у грудях твоiiх б"ется...
Повiр хоча б у себе,
Хоча б у своii умiння..
Чи ти вважаеш так треба-
Бути не вдалим насiнням?????
Новий день пройшов?
Ну,з ким не бувае??.....
Залиши в ньому тiнь,
Яка тебе пам"ятае.....
Свидетельство о публикации №109101508481