***

Невпинно, незабутньо поміж нас         
Спливало, миті  потайним потоком,      
Скрипуче горе…повернувся час   
Обличчям до богів…і тихим кроком,   

Лише одним, опередив усе            
Що не доказане і   пережите            
У відчуттях…і нас тепер   несе               
Самотній час .Обличчя не прикрите      
    
Його…і ми пізнали гострий  біль               
Від  погляду упевнено -  їдкого               
Ішли лише від  ранку в заметіль               
Щоб повернутися  скоріш додому…         


Рецензии