Одна...
Турбують,чекають,
коли надоiiсть-
Вони тебе уникають,
Якщо маеш проблеми-
Вiд тебе тiкають,
Лишають,залишають,
Нiби бiльше не знають...
А я одна! Я тепер одна!
I вже тебе нема,
Я назавжди сама....
Що ночi ти таеш,
З другим зависаеш
На нього дивитись,
Не хочеш,не знаеш...
Рятуеш людину
Вiд нервного зриву.
Тiкаеш вiд диму,
Сегаретного диму,
П"янiеш вiд смислу
"Кохана людина"
Повiльно чекаеш
На Божевiльну тварину...
А я одна!Я тепер одна!
I вже тебе нема,
Я назавжди сама...
А я одна!Я тепер одна!
I вже тебе нема...
Тебе нема.......
Свидетельство о публикации №109101500232