Хочу кохання вiчного
Хоч вічне не конче вінчане.
Хочу кохання чистого,
Чесного, урочистого.
Бо іншим воно не буває,
Я просто не знаю
Кохання іншого,
Грішного, потаємного,
Кохання нічного, темного,
Яке не знаєш, як звати,
Яке потрібно ховати,
Аби його не віддати
Злим язикам на поталу.
І стане його так мало,
І стане його мізерно,
Воно не любить, як темно.
А хочу кохання вічного,
Хоч вічне не конче вінчане.
Свидетельство о публикации №109101407475
Владимир Мурзин 15.10.2009 20:09 Заявить о нарушении
Леся Романчук 15.10.2009 22:50 Заявить о нарушении