Я в льна

Я вільна…волею п’янкою , яка дарована Зорею       
Я вільна долею без болю, що стала назавжди моєю            
Небес невпинним віщуванням, смарагдовим-таким прекрасним   
І запізнілим Зір зізнанням. Майнувши сяйвом –теплим , ясним…

І волею зцілившись майже… в її притихлих ніжних кроках
Я зупинюсь спитати завше: «Допоки грітися в потоках
Мені… цієї диво-днини, яка мов тихий  лист кружляє
І до останньої хвилини мене до себе не пускає?»


Рецензии