Dievs ir paar mums BG Господу видней

Uz mirkli iestaajaas klusums
Tik kluss, ka vareeja dzirdeet kaa bites ziedos san
Ljauj man nodot tev to
Kas tika atklaats man

Var buut viens ciinjas laukaa
Un zinaat, ka ciiniities tomeer ir veerts!
Var iet pa dziives celju
Kura galaa ir miteklis eerts
Var pacelt sevi augstaak paar citiem
Var maaciities pazemiibu no nobruzhaatiem celjmalas oljiem
Bet
Lai kur tu neietu liidz sava muuzha beigaam
Apsoli, ka atcereesies vienu:
Dievs ir paar mums!

Var izdaliit sevi ljaunaam un skopaam rokaam
Var staigaat pa sienaam, var ljauties mokaam
Var lepoties ar to, ka esi iepazinis liidz galam…tukshumu
Ar sudraba karoti mutee var garanteet paardzimshanu
Bet…lai Enjgjelji nes tevi pa Debesu ugunju celju
Atceries tik vienu:
Dievs ir paar mums!

Varbuut buus silti (kaa tu gribi)
Varbuut ar katru dienu kljuus arvien aukstaak
Netici nevienam manis teiktajam vaardam
Tik ieklausies mirgojoshaa zvaigznee:
Dievs ir paar mums!

-латышский-


Рецензии
Мудро сказано... Искренне.

Христиана Росс   16.12.2009 16:05     Заявить о нарушении
:)))...moja ljubimaja pesnja.Boris grebenshchikov toljko cto bil u nas-v Rige-pel odin, zal polnij...

Айвар Ражалинскис   17.12.2009 11:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.