Чому

Чомусь я не хочу буть з тобою
Люди, скажіть мені: Що зі мною?
Я хочу дізнатсь: Що це кохання?
У відповідь чую сумне зітхання
Ти будеш без мене щасливий. Прости
Повторюю я, а ти
Не хочеш мене відпускати
И знову проводеш до хати
Цілуеш, уходиш. Ти знову прийшов?
Не розумію навіщо знайшов?
Мене ти в саду, де солов'ї 
Співають пісню, як уві сні. 


Рецензии