Ос нь-д вчина Осень-девушка
Хотів її любити
І золото її полів
Теплом своїм зігріти
А в очі осені сумні…
Закохано вдивляюсь
Боюся, що почую «ні»
Тому мовчу, вагаюсь
Та осінь-дівчина мовчить
Слова всі розгубила
Ну як її не полюбить
Як повернуть їй крила?
Ти осінь-дівчино мене
Не просто так зустрінеш
І холод твій тепер мине
Коли кохання приймеш
Свидетельство о публикации №109100805140
більше пиши українською..!
Леся Рузевич 29.01.2011 04:08 Заявить о нарушении