Тiльки вперед

Тільки вперед
все на ходу
крізь миті життя
до цілей іду

Дзвін всіх монет
Зірвусь і впаду
У те забуття
Але ще іду

Іду все вперед
Вірю, знайду
Любов і життя
І знаю, помру


06-07.10.09.


Рецензии