чому кравець, що зшив мен сп дницю

чому кравець,що зшив мені спідницю,
її розкроїв навмання і криво?!
чи може то себе перекосила,
поки знайшла штанам альтернативу?!
а може глюк зловила,бо корицю
з вином довела майже до кипіння.
і доки тралик спав, усе допила:
тепер йа без симетрії створіння.
втрачаю рівновагу, ось упаду,
та не евклідовим іду маршрутом.
рогач ще спить. йа сам собі куратор.
прямую снідати іскристим брютом.
моя спідничка таки довша сзаду:
полярність «ліва-права» в ній  втрачаю.
йа - недозований напій- транквілізатор,
тому корицю краще в чашку чаю.


Рецензии