Днепр

Дніпро
Дніпро, Дніпро старезний діду
Ти як артерія для нас
Як символ вольності народу
Ти бачив біль і щастя час
Тож розкажи мені про все це
Я хочу знати правду всю
Як колотилось вільне серце
Тих козаків, які лягли в бою
І дивлячись на твої води
Я знаю сила є в тобі
Там є незрозуміла влада
Яка можливо криється в воді
В воді, що змішана зі кров’ю
Синів народу й їхніх ворогів
А зараз я кидаю в воду
Все те чого я знати не хотів


Рецензии