Хто цар?

Ікла і зуби гострі як лезо
Впевнений погляд - я є мудрий лев
Ходжу гордовито і мислю тверезо
Й лякає плебеїв могутній мій рев

Я лев - цар звірів і саванни володар
Сильніших за мене на світі нема
Але десь живе серед джунглевих надр
Найшвидший із нас, це гепард, кров моя

Котяча родина - славетна родина
І всі в ній царі, але я головний
А свідчить про це моя бура грива
І як у Самсона є сила у ній

Гепард, тигр, барс і навіть пантера
Це моя сім’я, мій царствений рід
Але зрозумійте яка тут проблема
По назві виходить, що цар все ж є кіт.


Рецензии