Поздоровлення

Куме, Миколо!
Поздоровляємо тебе зі святом в честь Дня народження!

Всіх днів прожитих і не під силу знати,
Що доленька складає з них свій вік.
Та дні народження приємно пригадати,
Щоб зміг відчути свято чоловік.

Отак, Миколо, і твій такий день в жовтні,
Нагадує про свято усім нам.
І родичам,  і рідним , і знайомим,
Що шостого ти радість приніс нам.

Вітаємо тебе з днем ангела святого,
Що дарував тобі свій оберіг.
Нехай тебе він береже ще довго,
Відкриє безліч не пройдених доріг.

Мандруй по них щасливим і багатим,
В них відкривай незвідане життя.
Нехай тобі воно приносить радість,
 Веде завжди у світле майбуття.

А ми за це і чарочку хильнемо,
Щоб твої мрії збулись у житті.
До тебе в гості в інший раз зайдемо,
Твоя кума та родичі її.

Для думки світлої і відстані немає,
З Чугуєва летить вона в цей час.
Удвох з Петром , зі святом  поздоровляємо,
Нехай  воно дарує радість усім вам!

Людмила, Петро. з м. Чугуїв в м. Калуш.


Рецензии