Облава ноч... полон в д неба

Облава ночі...полон від неба…
Комусь від зір підтримка треба…
Хтось хоче впасти…дощу в обійми…
Когось там чути…завжди…постійно…

Знов вкрало сонце мовчання ночі…
Знов віє сон, а дні–коротші…
Знов темний ліс життєвих буднів…
Та все зника, мов сніг у грудні…

Зника  журба…так тихо й вправно…
Немов малює сміх старанно…
Зника юрба пташок за хмари…
Немов вони раніш все знали…

Та скоро зникне ця зла облава…
Ввійде в вікно від сонця слава…
Я після втечі відкрию очі…
І знов за все пробачу ночі…


Рецензии
А цей віршик мені сподобався, дійсно, хоч він у Вас стоїть у "ранних".

Ариша Жемчужная   04.12.2009 10:27     Заявить о нарушении
дякую)))))

Яна Синюра   04.12.2009 10:42   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.