Мечты
Я їду швидко-швидко по шосе
і бачу світ навколо крізь віконце
Бажаю я понад усе
Щоб дощ скінчився, знову вийшло сонце
Я вірю - літо бабине прийде,
Хоч ми його і не чекали зовсім.
А танок листя нагадає де-ніде
Це тільки мариво, на дворі- осінь
Свидетельство о публикации №109100503268