Дещо про кiно, життя i мораль

Якось, пішов я, у кіно,
Чогось там про кохання йшло,..

Йшло,
...........  та сюжет заколивало,
Мить, і з усіх боків стріляло,
І вже не до кохання було,
Хто і заснув, про сон забули,

Та потім, знов кохання було,
Буцім, порноканал ввімкнули,
І знову кров, знову стріляли,
І знову з слюнями кохали,

Вийшов з кіно, що до моралі,
Не було б, іншої печалі,
Бо і життя, як те кіно,
Мораль?,
..............  ож, то то і воно.


Рецензии