Я та ти
Що обіцяє мені дощ.
Тону в тобі, не чую втоми.
Ти, як те сонце, - полилось.
Всі барви сну, усі промови –
Усе прийде лише в тобі.
А я рости без каплі мови.
Лише пливу я по воді.
І лиш вночі, коли я встану,
Коли розкрию пелюстки,
Прийдеш у мить, промиєш рану.
Своїм крилом – мої думки.
Очистиш в мить і впустиш мрію.
А я позбавлюсь пелюсток.
Не зможу плить. Летіть посмію.
І опинюся, мов листок.
В твоїй душі, в твоєму серці,
В твоїм букеті на столі.
Ти прошепчи – тобі озветься
Моє духмяне «я» в імлі.
Свидетельство о публикации №109100208143