Julia Shein My Magician, - Which Roses?
1. I am crazy, -
____________I have thought of you!
2. - Which Roses can be
___________________in the Crystal Vase
________________ of - suddenly smashed up
________________________to smithereens - Life, -
3. – Which Fairy Tale, - Which Happiness? -
4. – no one day to be
_____________________without a Line to you
_____________________________and Rose – “from Heaven”
________________________________- in an Instant, -
5. … into Eternity, -
_________________ in the P.O.B.
________________________________of “My Love”
______________________________________________
*/ Out of my Cycle: ”My Magician”
Свидетельство о публикации №109093003984