Розбуджу..

Я більше не злякаюсь вкрасти сон.
Цілунком розбуджу твої повіки,
Так ніжно пальцями торкнуся скронь,
Що розум стане твій моїм навіки.

Вдихну твого волосся запах знов 
І дихання свого теплом загрію,
Примушу серце швидше гнати кров
Й кохати так, як тільки я умію.

Губами шию, плечі і лице
Умию, а голоднії долоні
Нехай нарешті самі зроблять все,
Що так хотіли - жадібні та сонні.

Нехай по тілу тихо промайнуть
До місця, що мене так дивно хоче,
Й нехай його під свій контроль візьмуть,
Щоб ти задихав швидше серед ночі.

Хіба тепер обуришся? Не слід,
Бо знаю я: хоч сон до болю милий,
Та краще, ніж зі мною є тобі,
Не зробить більш ніяка в світі сила.

_________

Справедливости ради стоит отметить, что вдохновило меня стихотворение Возбужденной Ирэли "Со мной будет слаще". Спасибо ей за это.


Рецензии
ника, увлекли меня необычайно такой мелодичной украинской речью... ,)

"Та краще, ніж зі мною є тобі,
Не зробить більш ніяка в світі сила." ...очень красиво звучит ваше чувственное стихотворение! ... ,))

Возбуждённая Ирэль   01.10.2009 21:22     Заявить о нарушении
Но вдохновение меня атаковало, когда я краснела и бледнела на Вашей страничке :)

С благодарностью, Ника

Ника Аремих   07.10.2009 04:48   Заявить о нарушении